Babyfoto

Som småbarnsforeldre er det gjerne litt mer arbeid å dra til fotograf og derfor tilbyr jeg hjemmefotografering. Jeg kommer hjem til dere til avtalt tid og har med meg det utstyret som trengs for fotograferingen. Det jeg trenger av deg er et rom med hvitt tak, et større vindu for dagslys, strømuttak og gjerne et varmt rom. Jeg kan ta med meg en varmluftsovn som raskt kan varme opp rommet vi skal fotografere i, eventuelt kan vi løse det med at en forelder står med en hårføner på trygg avstand til barnet og varmer babyen opp på den måten. En varm og mett baby er ofte en glad baby. Og er det kaldt kan  det hende de tisser på seg, noe som er litt upraktisk om vi skulle ta noen bilder uten bleie på :)

 

Det er babyen som er hovedfokus når jeg er på besøk og vi tar oss tid til at barnet får mat/stell etter behov slik at barnet ikke vil føle fotograferingen som et ubehag. Fotograferingen tar 2-3 timer, etter barnets behov.

Jeg kan anbefale å bestille fotografering når barnet er nyfødt; mellom 1-10 dager gammel. Da sover barnet mye og barnet har antagelig ikke utviklet utslett/andre fargeforstyrrelser for fotografering. Ta kontakt og fortell når terminen er, så holder vi kalenderen åpen for en fotosession.

Har dere spesielle ønsker til bildestil er det bare til å ta kontakt, så kan vi se hva vi får til.

Kanskje en babyfotografering vil være en flott gave til noen dere kjenner som venter barn?

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 Fotograf Linn Landmark