Bryllupsfoto

Bryllupsdokumentasjon

Bryllupsdagen er en viktig dag for deg og din kjære og å få dokumentere den for å bedre huske gode minner er en god idé. Det å la en person være hovedansvarlig for fotograferingen gjennom hele dagen gjør det lettere å samle bildene i ettertid og du vil få samme kvalitet på alle bilder. Da kan du slappe av og nyte dagen vel vitende om at dokumentering av dagen er i gode hender.

Fotografering av klargjøring av brud gjøres ofte hjemme hos bruden, og her vil jeg være tilstede og fange de spesielle øyeblikkene, samt også fotografere detaljer som brudesko, brudekjole og smykker, før de blir tatt på. Jeg kommer til å være diskret i bakgrunnen og ikke forstyrre dere. Jeg følger også med videre til eventuell frisør/andre steder som vil bli besøkt av bruden før vielsen, men kommer til å dra til vielsesstedet noen minutter tidligere enn bruden for å sørge for å være der i tide til bruden ankommer vielsessted, og man kan få bilder av brudgom på vielsessted.

I kirken/vielsesstedet vil jeg stort sett fotografere uten blitz for ikke å forstyrre vielsen. Det er fint om dere informerer presten/vigselspersonen at dere har en innleid fotograf, slik at jeg kan prate med ham/henne på forhånd og høre om det er noen spesielle regler som skal følges. Jeg forsøker i beste grad å unngå oppmerksomhet under vielsen ved å holde meg til siden, og primært bevege meg ved sang og annen musikk.

Om par-fotografering er bestilt, vil vi gjøre det før eller etter vielsen, dette er opp til dere og deres tidsskjema. Par-fotograferingen tar ca. 45 minutter + kjøretid, og det er fint om det er færrest mulig tilstede under par-fotograferingen. Ved fotografering av brudepar + andre er det fint om dere utnevner en person blant gjestene som kan hjelpe meg holde oversikt over hvem som behøver være tilstede på bildet – slik at vi kan passe på at mor/far/søster etc. også får være inkludert i det nye familieportrettet, om dere ønsker det. Brudepar + andre fotografering gjøres enklest i nærheten av mottakelsesstedet.

Ved mottakelsesstedet vil jeg igjen være tilstede og fotografere hendelser gjennom resten av dagen fram til første dans; fotografering av gjester, middag, kaker, taler og annet som hører til en bryllupsfeiring. Jeg vil stort sett benytte meg av blitz ved fotografering her, men forsøker å ikke forstyrre gjestene.

På forhånd av bryllupsdagen har jeg bedt dere sende meg et dokument med nyttig informasjon og beskrivelser av hvilke typer bilder dere ønsker, slik at vi best mulig kan oppnå et ønskelig resultat. Ved utendørsfotografering spiller været alltid en stor rolle, så vi må sørge for å tilpasse oss dette best mulig ved å ha et par alternativer for fotografering. Dette finner vi ut av i fellesskap.

Bildene vil bli levert senest 3 uker etter bryllupet, med mindre annet er avtalt. For bilder som skal etterredigeres og korrigeres må dere selv velge ut hvilke bilder som skal redigeres, og det kan ta litt lenger tid – det kommer an på når dere plukker ut bilder som skal redigeres. Jeg vil oppbevare alle bilder jeg har tatt under bryllupet i originalformat i minst 5 år.

Om dere velger å la meg dokumentere hele eller deler av bryllupsdagen er opp til dere; det viktigste er at dere får bilder av de hendelsene dere ønsker skal bli dokumentert. 

Jeg kan tilby tre forskjellige fotopakker for deres bryllup og pakkene kan også tilpasses etter behov.

De to siste pakkene inkluderer en forlovelsesfoto-session på ca 1 time der vi som fotograf og kunde vil få mulighet til å bli komfortable med fotografering og får et innblikk i hvordan vi skal fotografere den store dagen.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 Fotograf Linn Landmark