top of page

Familiefoto ute

Lett og lekent

Når du ser gjennom favorittbildene dine, er du med på dem? Altfor ofte er vi så fokusert på å fange barna våre på kamera at at vi glemmer at de også trenger bilder av foreldrene sine.

Familiefotografering handler om å fange nettopp det – familien din. Fra individuelle portretter til samlet gjeng vil du få uerstattelige minner du kan henge opp på veggen og se i album. 

Uansett om vi fotograferer i hagen din, parken eller ved sjøkanten pleier fotograferingen vare mellom 30 - 90 minutter. Familiefoto handler om de morsomme, avslappede, spontane tingene som skjer når du og barna dine slipper løs. Det er en kombinasjon av posering og naturlig samhandling ved hjelp av oppfordringer og morsomme leker som vil hjelpe meg til å fange din familie på en autentisk måte. Å hoppe, løpe, danse, gruppeklem og "fly" med barna oppfordres!

Min tilnærming er å gi deg plass til å være "deg", til å leke med barna dine, til å være naturlig

-men jeg vil gi dere oppfordringer og støtte hele veien. Jeg vil veilede dere gjennom fotograferingen og når jeg føler du vet hva dere skal gjøre vil jeg observere og fange de mest oppriktige, personlige øyeblikkene.

Familiefotografering utendørs behøver ikke være tatt på sommeren i fint vær -opphold er selvsagt å foretrekke men man kan få kjekke bilder i snøvær også! Blir det skikkelig bergensvær med kraftige byger får vi heller booke om fotograferingen. 

bottom of page