top of page

Om Fotograf Linn Landmark

Som mamma vet jeg at den verdifulle tiden vi bruker sammen med barna går så alt for fort.  Mitt mål er å fotografere kjærligheten og samholdet i familien og fange det vakre i det hverdagslige på en omsorgsfull og tidløs måte. 

20210514-580A5831-3.jpg
Skanselien1-158.jpg

Bli kjent med Linn

Det er rart hvordan morsrollen definerer deg som person. Før jeg ble mor presenterte jeg meg oftest som fotograf, nå er det at jeg er mamma ofte som blir nevnt først. Jeg har to jenter (1,5 og 3 år) og finner stor glede i å se dem vokse -og forsøker så godt jeg kan å dokumentere det med kamera når de synes det er greit. Jeg elsker chai te, sushi, snø og vinter, å lese gode bøker (det ble plutselig nedprioritert etter jeg fikk barn) lukten av kaffe (men ikke smaken!) og kan prate om barn i en evighet! Som småbarnsmor er jeg vant til å håndtere babyer og småbarn og jeg elsker babyer, de vokser alt for fort! Det er særlig etter jeg ble mor at jeg innså verdien i å være med på bildene selv sammen med barna -og jeg vil at du også skal få den muligheten. 

Jeg holder til i Bergen og har arbeidet som fotograf på fulltid siden 2005 da jeg var ferdig med studiene

- BA (Hons) Photography ved The Arts Institute at Bournemouth, England - og er også medlem i Norges Fotografforbund. 

Jeg har spesialisert meg i livsstilsfoto og familiefoto og fotograferer mest i andres hjem. 
Med bakgrunn som boligfotograf har jeg unik kunnskap om hvordan man fotograferer en bolig som et hjem -ditt hjem. Din familie. Din historie.

Jeg gleder meg til å høre hva jeg kan gjøre for deg og hvordan vi kan lage fine bilder sammen!

Norges Fotografforbund logo.

Hvis du er interessert i andre fototjenester jeg tilbyr kan du lese om de her:

bottom of page