top of page

Livsstilsfotograf i Bergen

Ta vare på øyeblikket 

Fotograf Linn Landmark holder en baby, fotografert ute på en gressplen.

Hei, jeg er Linn

Jeg har spesialisert meg i å fange samholdet mellom mennesker på en autentisk og naturlig måte. Uansett om vi fotograferer utendørs, i mitt studio eller deres hjem vil jeg skape gode bilder dere vil verdsette i generasjoner. 

--580A3763småsmå.jpg

Opplevelsen 

Du skal føle deg bekvem foran kamera. Du fortjener å være med på bildene du også; enten det er gravidfoto, nyfødt eller familiefotografering -sammen skaper vi gode opplevelser og gode minner. 

Livsstilsfoto nyfødt

Plutselig sitter du der med babyen i armene dine og verden har forandret seg -ihvertfall din verden. Den er fylt av uendelig kjærlighet for livet dere har skapt og samtidig har hverdagen blitt mer travel enn før med en liten som skal passes på. 

Livsstilsfoto nyfødt er hjemmefotografering der jeg kommer på besøk en liten stund for å dokumentere deg, den nyfødte og resten av familien i huset. 

År fra nå vil jeg at du og dine barn skal se tilbake og være glad for at du valgte fange denne dyrebare tiden på bilder -barnets første hjem der familien ble bygget. 

Livsstilsfoto familie

Det er en travel hverdag med småbarn og som de fleste foreldre tar du kanskje frem kamera på bursdager og ferier.

Med livsstilsfoto familie avtaler vi fotografering i ditt hjem eller utendørs der dere gjør en aktivitet sammen som familie; baking på kjøkkenet, lesestund i sofaen, en tur i parken -velg en aktivitet som passer for din familie og la meg dokumentere hele opplevelsen som den perfekte uperfekte familien dere er. Skap minner deres barn vil elske å se på når de blir større og vis hvordan hverdagen deres engang var.