-580A8337små-2.jpg

Om meg

Jeg holder til i Bergen og har arbeidet som fotograf på fulltid siden 2005 da jeg var ferdig med studiene

- BA (Hons) Photography ved The Arts Institute at Bournemouth, England -

Jeg har spesialisert meg i boligfoto og livsstilsfoto samt fotograferer bryllup og andre hendelser.

Helt fra jeg var liten har jeg vært opptatt av å se det vakre i ting og det har jeg forsøkt å fange siden jeg kjøpte mitt første speilreflekskamera da jeg var femten år. Å få det ordinære til å se fint ut; å fange kjærligheten mellom mor og barn, fotografere en bolig som har vært et hjem og vise det kan være et hjem for andre, å fange blikket til en stolt far som ser på sitt barn -dette motiverer meg og gjør meg veldig glad :) 

Jeg er mamma til to små jenter og finner stor glede i å se dem vokse -og forsøker så godt jeg kan å dokumentere det med kamera når de synes det er greit. Jeg elsker chai te, snø og vinter, å lese gode bøker (det ble plutselig nedprioritert etter jeg fikk barn) lukten av kaffe (men ikke smaken!) og mange andre ting.

Jeg er en engasjert, positiv fotograf som blir begeistret når jeg ser resultatet av det jeg fotograferer bak på kameraskjermen. Fotografstilen min er dynamisk og jeg kommer gjerne med forslag til komposisjon og så ser vi sammen hvordan det fungerer :) Jeg tror bilder blir bedre når man føler seg bekvem foran kamera og føler seg trygg på fotografen - og alle kan se bra ut på bilder!

Jeg gleder meg til å høre hva jeg kan gjøre for deg og hvordan vi kan lage fine bilder sammen!

-Linn