Om meg 

Som mamma vet jeg at den verdifulle tiden vi bruker sammen med barna går så alt for fort. Barna vokser og rekker milepæl på milepæl og du følger med stolte øyne. 

Mitt mål er å fotografere kjærligheten og samholdet i familien din og fange det vakre i det hverdagslige på en omsorgsfull og tidløs måte. 

Kvinne i blå kjole fotograferer seg selv i speilbildet.

Min historie

Fotograf Linn Landmark selvportrett i speil.

Jeg er mamma til to små jenter og finner stor glede i å se dem vokse -og forsøker så godt jeg kan å dokumentere det med kamera når de synes det er greit. Jeg elsker chai te, sushi, snø og vinter, å lese gode bøker (det ble plutselig nedprioritert etter jeg fikk barn) lukten av kaffe (men ikke smaken!) og kan prate om barn i en evighet! 

Jeg er en engasjert, omsorgsfull fotograf som blir begeistret når jeg ser resultatet av det jeg fotograferer bak på kameraskjermen. Fotografstilen min er dynamisk og jeg kommer gjerne med forslag til komposisjon og så ser vi sammen hvordan det fungerer :) Jeg tror bilder blir bedre når man føler seg bekvem foran kamera og føler seg trygg på fotografen - og alle kan se bra ut på bilder!

Jeg holder til i Bergen og har arbeidet som fotograf på fulltid siden 2005 da jeg var ferdig med studiene

- BA (Hons) Photography ved The Arts Institute at Bournemouth, England - og er også medlem i Norges Fotografforbund. 

Jeg har spesialisert meg i livsstilsfoto og familiefoto og fotograferer mest i andres hjem. 
Med bakgrunn som boligfotograf har jeg unik kunnskap om hvordan man fotograferer en bolig som et hjem -ditt hjem. Din familie. Din historie.

Jeg gleder meg til å høre hva jeg kan gjøre for deg og hvordan vi kan lage fine bilder sammen!

NFF logo.png