top of page

Ta vare på denne stunden

Opplevelsen

La meg gjøre det lett

Jeg vet du har det travelt. Du tar massevis av avgjørelser hver dag og det skal være lett for deg å velge meg som din fotograf. Du fortjener en sømløs opplevelse fra du tar kontakt til du får bildene dine. 

I ettertid vil du se på bildene vi tok og kjenner den endeløse kjærligheten du har for din familie -og dine barn vil se bildene og føle seg elsket. 

How it Works

Hvordan gjør vi det

Steg 1

Bli kjent

Vis interesse! Det første man gjør når man vurderer foto er å ta kontakt med fotografen. Eller, det aller første er kanskje å se på portfolioen, instagram kontoen eller lignende og se om fotografens stil er noe man liker. Faller det i smak tar du kontakt og så er du i gang! Vi trenger en god match for å få gode bilder og vi kommer til å utveksle eposter, telefonsamtale, kontrakt- og betalingsinformasjon. Du får svar på alt du lurer på før foto og du vil være godt forberedt og føle du har kontroll. 

Steg 2

Vær deg selv foran kamera

Så kommer selve fotograferingen. Slapp av og vær deg selv! Jeg kommer med kamerautstyr og erfaring og har ennå til gode å komme ut av en fotosession uten bilder fylt av kjærlighet. Vi bruker noen timer sammen i hjemmet ditt og får en kjekk opplevelse. 

Steg 3

Bildene dine redigeres

Jeg kommer til å ta hundrevis av bilder sammen med deg men du skal slippe å bla gjennom alle sammen. Den jobben gjør jeg. Jeg plukker ut og redigerer de beste bildene og klargjør dem for deg i et galleri som du vanligvis vil motta link til 2-3 uker etter fotografering. 

Steg 4

Velg dine minner 

Du vil først se bildene dine i et slideshow som vil være tilgjengelig i 24 timer fra du først åpner det. Du kan da velge hvilken fotopakke du ønsker kjøpe for å ta vare på denne stunden. På den måten får du se bildene før du velger produkt -og her er ikke kjøpepress. Du velger det som passer din familie og din økonomi.  

Pricing
-580A3811små.jpg

Pakker og priser

Livsstilsfoto pakker

Når du velger å bruke meg som fotograf vil du skape minner av deg og familien som kommer til å glede i generasjoner.

Et bookinghonorar på 3000 kr betales ved bestilling for å sikre din plass i kalenderen (vi kan finjustere tid & dato om det skulle oppstå noe, ikke noe problem!). 
 

Alle pakkene inkluderer
- Informasjon om hvordan man forbereder seg til fotograferingen
- 1,5 -3 timers fotografering 
-Nettbasert galleri der alle redigerte bilder (mellom 40-80 bilder) vil vises 

Ca 1-3 uker etter fotografering vil du få se de utvalgte ferdig redigerte  bildene som et slideshow i et nettbasert galleri. Når du får se slideshowet kan du velge om du vil kjøpe basic, standard eller premium pakken, og du kan også oppgradere pakken din senere om du skulle ønske det. Du kan også kjøpe tilleggsprodukter som flere digitale filer, print og album i nettbutikken. Prisene under er inkludert bookinghonoraret og galleriet vil bli åpnet når din produktpakke har blitt betalt. 

Basic

  • Digitalt passordbeskyttet galleri som du kan dele med venner og familie

  • 20 profesjonelt redigerte høyoppløslige filer

Totalpris* inkl. mva 

5000 kr 

* Bookinghonoraret på 3000kr er inkludert i dette beløpet. 

Standard

  • Digitalt passordbeskyttet galleri som du kan dele med venner og familie

  • 40 profesjonelt redigerte høyoppløslige filer

Totalpris* inkl. mva 

6875 kr 

* Bookinghonoraret på 3000kr er inkludert i dette beløpet. 

Premium

  • Digitalt passordbeskyttet galleri som du kan dele med venner og familie

  • Hele galleriet ditt i profesjonelt redigerte høyoppløslige digitale filer

Totalpris* inkl. mva  9375 kr 

* Bookinghonoraret på 3000kr er inkludert i dette beløpet. 

-580A3725små-2.jpg
Faq

FAQ

Her er ofte spurte spørsmål. Hvis du lurer på noe annet er det bare til å ta kontakt.  

-580A1831små.jpg
bottom of page