top of page

Ta vare på denne stunden

Opplevelsen

La meg gjøre det lett

Jeg vet du har det travelt. Du tar massevis av avgjørelser hver dag og det skal være lett for deg å velge meg som din fotograf. Du fortjener en sømløs opplevelse fra du tar kontakt til du får bildene dine. 

I ettertid vil du se på bildene vi tok og kjenner den endeløse kjærligheten du har for din familie -og dine barn vil se bildene og føle seg elsket. 

Hvordan gjør vi det

Hvordan gjør vi det

Steg 1

Bli kjent

Vis interesse! Det første man gjør når man vurderer foto er å ta kontakt med fotografen. Eller, det aller første er kanskje å se på portfolioen, instagram kontoen eller lignende og se om fotografens stil er noe man liker. Faller det i smak tar du kontakt og så er du i gang! Vi trenger en god match for å få gode bilder og vi kommer til å utveksle eposter, telefonsamtale, kontrakt- og betalingsinformasjon. Du får svar på alt du lurer på før foto og du vil være godt forberedt og føle du har kontroll. 

Steg 2

Vær deg selv foran kamera

Så kommer selve fotograferingen. Slapp av og vær deg selv! Jeg kommer med kamerautstyr og erfaring og har ennå til gode å komme ut av en fotosession uten bilder fylt av kjærlighet. Dere vil få informasjonen du trenger om fotograferingen på forhånd så du vil føle deg godt forberedt og kan slappe av og ha en trivelig opplevelse.

Steg 3

Bildene dine redigeres

Jeg kommer til å ta hundrevis av bilder sammen med deg men du skal slippe å bla gjennom alle sammen. Den jobben gjør jeg. Jeg plukker ut og redigerer de beste bildene og klargjør dem for deg i et galleri som du vanligvis vil motta link til 2-3 uker etter fotografering. 

Steg 4

Velg dine minner 

Du vil først se bildene dine i et slideshow som vil være tilgjengelig i 24 timer fra du først åpner det. Du kan da velge hvilken fotopakke du ønsker kjøpe for å ta vare på denne stunden. På den måten får du se bildene før du velger produkt -og her er ikke kjøpepress. Du velger det som passer din familie og din økonomi.  

Invester

--580A3725småsmå.jpg
Faq

FAQ

Her er ofte spurte spørsmål. Hvis du lurer på noe annet, er det bare til å ta kontakt.  

Mor holder baby og kysser baby, var holder rundt mor og ser på baby. av Fotograf Linn Landmark.
bottom of page